Handelsbetingelser

SERVICEVILKÅR

Generelle oplysninger

Virksomhedens juridiske navn: SJA Trading ApS

CVR-nr.: 43304178

Adresse: Sydområdet 6C, st. tv

Mailadresse: kontakt@furryfriends.dk

Det er for nuværende ikke muligt at kontakte virksomheden telefonisk.

 

Betaling

Du kan betale med Visa/Dankort, Visa, Mastercard, PayPal og MobilePay.

Vi tager ikke kortgebyrer.

Betaler du via PayPal, er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen. Læs mere om betingelserne på PayPals hjemmeside.  

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes. 

 

Om levering

Hos FurryFriends er vi opsatte på, at du kan få dine varer leveret hurtigst muligt. Har du bestilt inden kl. 14.00, pakker og afsender vi derfor dine varer samme dag.

Vi leverer med PostNord med omdeling til privat samt levering til pakkeshop, og GLS med levering til pakkeshop. Priser for levering ligger i intervallet fra 39 kr. inkl. moms og indtil 79 kr. inkl. moms.

Leveringstiden afhænger af hvilket produkt du ønsker at købe, da nogle af vores produkter fremsendes fra fjernlager ved bestilling. Leveringstiden vil altid fremgå, når du bestiller din vare på produktets individuelle produktside.

 

Fortrydelsesret

Du har altid 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos FurryFriends.

Fristen for at benytte dig af fortrydelsesretten er 14 dage efter den dag, hvor du har modtaget din vare. Hvis du i én ordre har bestilt flere forskellige varer, som leveres enkeltvist, løber fristen for at benytte dig af fortrydelsesretten fra den dag, hvor du modtager den sidste vare i din ordre.

Hvis din ordre består af flere partier eller dele, udløber fristen for at benytte dig af fortrydelsesretten 14 dage efter den dag, du modtager det sidste parti varer eller den sidste del.

Fortrydelsesfristen indebærer, at du fra modtagelsen af dine varer har 14 dage til at give os besked om, at du ønsker at fortryde dit køb. For at fortryde dit køb kan du sende en e-mail til kontakt@furryfriends.dk hvor du angiver ordrenummer samt at du ønsker at benytte dig af retten til at fortryde dit køb. Du kan også benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Du kan ikke ved at nægte at modtage dine varer fortryde dit køb, hvis du ikke samtidig giver os besked om at du ønsker at benytte dig af din fortrydelsesret.

 

Fortrydelse af en del af dit køb

Hvis du har købt flere varer hos os i én ordre, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur.

Bemærk at du ikke får refunderet fragtomkostningerne, hvis du fortryder en del af dit køb.

 

Returnering

Efter at du har givet os besked om, at du ønsker at fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Du skal selv betale omkostningerne for at pakken returneres, og du hæfter selv hvis der opstår en skade på den returnerede vare under transporten.

 

Varens stand ved returnering

Hvis en vare vi har sendt til dig har mistet værdi, og dette skyldes at du har brugt varen på anden måde eller ud over hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber samt den måde, varen fungerer på, kan du kun få refunderet en del af købsbeløbet. Det beløb du kan få refunderet afhænger af varens handelsmæssige værdi, og dette kan i visse tilfælde betyde, at du kun kan få refunderet fragtomkostningerne.

Vi anbefaler at du sender varer retur i den originale emballage, da det muligvis kan medføre en værdiforringelse af varens handelsmæssige værdi hvis den originale emballage mangler.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb hos os, får du dine penge tilbage. Hvis varens værdi er forringet grundet din håndtering af varen, fratrækker vi et beløb svarende til værdiforringelsen ved tilbagebetalingen af købsbeløbet.

Vi refunderer hele købsbeløbet, herunder leveringsomkostninger (dette gælder dog ikke for eventuelle ekstra leveringsomkostninger hvis du har valgt en anden leveringsform end den standardlevering vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget en besked fra dig om, at du ønsker at fortryde dit køb.

Medmindre andet aftales, tilbageføres pengene med samme betalingsmiddel, som blev benyttet ved købet.

Vi forbeholder os retten til at tilbagebeholde betalingen indtil vi har modtaget den returnerede vare, medmindre du fremsender dokumentation for at have returneret varen.

 

Ingen ombytning af varer

FurryFriends kan for nuværende desværre ikke tilbyde en regulær ombytning af din vare, medmindre det er os der ved en fejl har sendt dig en forkert vare. Hvis dette er tilfældet, bedes du skrive til kontakt@furryfriends.dk, så vi sammen kan aftale at du får den rigtige vare hurtigst muligt.

Hvis du ønsker at ombytte en vare til f.eks. en anden størrelse eller farve, skal vi venligst bede dig om at lægge en ny ordre med den ønskede vare, og herefter returnere den oprindelige vare til os, som vi vil behandle i henhold til ovenstående returregler.

Bemærk: Du hæfter selv for de udgifter der er forbundet med at varen sendes retur til os.

VIGTIGT: Det er vigtigt at varen sendes retur med omdeling, f.eks. med PostNord eller andre. Varer der sendes til afhentning i pakkeshops eller lignende afhentes IKKE.

De varer du ønsker at returnere skal sendes til:

Sendr v/

Weblogistik ApS

Hvedemarken 7A

3650 Ølstykke

 

Bemærk: Det er meget vigtigt at du vedlægger en seddel med dit ordrenummer med din returnerede vare, da vi ellers ikke er i stand til at se, hvem der har sendt den.

 

Reklamationsret

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb.
Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder.

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

 
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

 

Varen sendes til:

Sendr v/

Weblogistik ApS

Hvedemarken 7A

3650 Ølstykke

 

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet. 

 

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte os på kontakt@furryfriends.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg via Klageportalen for Nævnenes Hus: kpo.naevneneshus.dk

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen dog have været mindst 720 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet. 

Når du handler på en e-mærket webshop, kan du gratis få behandlet din sag hos e-mærket - uanset beløbets størrelse. Læs mere her: https://www.emaerket.dk/gratis-sagsbehandling 

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her http://ec.europa.eu/odr

 

Persondatapolitik 

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.  

Personoplysningerne registreres hos SJA Trading ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. 

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. 

Den dataansvarlige på furryfriends.dk er SJA Trading ApS. 

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.

Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: kontakt@furryfriends.dk. 

 

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

 

Til:

Furryfriends.dk

Sydområdet 6C, st. tv

1440 København K

e-mail: kontakt@furryfriends.dk

 

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

__________________________________________________________________________________

 

Bestilt den: _______________________________     Modtaget den: _______________________________

 

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

 

Forbrugerens adresse:  ___________________________________________________________________

 

Forbrugerens underskrift: _________________________________________      Dato: _________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

 

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 31.10.2022