Vigtigt - Sådan sikrer du din hund (og dig) på de mørke gåture
News

Vigtigt - Sådan sikrer du din hund (og dig) på de mørke gåture

Vigtigheden af at sørge for din hunds sikkerhed i mørke

Når vi som hundeejere lufter vores hunde i de mørke tider, er det stort set umuligt for biler, cyklister og andre trafikanter at se vores hunde, og det udgør naturligt en kæmpe sikkerhedsrisiko, både for din hund og for dig. Søndag den 30. oktober skifter vi til vintertid, og når dagene derfor igen bliver kortere, går man ofte 2-3 ture i mørke med sin hund. Det er derfor enormt vigtigt, at sikre din hund og dig ved at sørge for at der er lys og reflekser på både snor, og halsbånd eller sele. Selv uden for trafikken er lys på din hund essentielt i mørke og skumringstid, og vi har da også alle sammen prøvet at slippe vores hund løs i mørke ude i en skov eller på marken, hvor de efter at have fået færten af noget spændende hurtigt kan være ude af syne.

Halsbånd, seler og snore med lys og reflekser anbefales af Dyrenes Beskyttelse

Statistikkerne viser også tydeligt, at der er et kæmpe behov for at sikre din hund i mørke, og ikke mindst dig selv. Antallet af påkørte hunde stiger således normalt i antal til det dobbelte i vintermånederne sammenholdt med resten af året. Dyrenes Beskyttelse anbefaler da også derfor, at man altid sikrer at ens dyr er synlige, f.eks. med lys på halsbånd, snor eller sele, og at der altid er reflekser på både dig og din hund.

FurryFriends har derfor udviklet vores LED-serie bestående af halsbånd, sele og snor, så I sikkert kan nyde jeres ture sammen, uden at være nervøs for om I bliver set i trafikken. Vores LED-serie har indvævede reflekser, og har alle monteret et indbygget kraftigt LED-lys med 3 forskellige lysfunktioner, der sikrer jeres synlighed på lang afstand. LED-serien er specifikt udviklet til det omskiftelige danske klima, og hele serien er derfor udstyret med en IP67-klassificering, der gør det 100% stænk-, støv- og vandtæt.

Vi ønsker desuden i Furryfriends at være så miljøbevidste som muligt, og derfor kører vores serie ikke på udskiftelige batterier, men bliver derimod opladt via et medfølgende USB-kabel. Batterilevetiden er på mellem 12- 15 timer, og alt efter hvor lange ture du går med din hund kan batteriet ofte nøjes med at skulle oplades en gang hver anden uge.

Furryfriends LED-serie er meget mere end bare pænt og funktionelt hundeudstyr. Det er din partner i den vigtigste mission - at sikre din hunds helbred og sikkerhed.

God tur :-)

Forrige
Den ultimative guide til at vælge den rigtige seng til din hund